Skip to main content

Altijd fijn als de kinderen vakantie hebben en de zon schijnt. Niet met heel veel overtuiging vanochtend, maar hij is er wel. Buiten koffie drinken, geen haast met spullen die snel naar binnen moeten omdat het kan gaan regenen. Dat maakt het toch allemaal net wat fijner.

De stucadoors zijn bezig, morgen komt de vloer voor de bovenverdieping, er wordt getimmerd, de aardbeienplantjes krijgen water, hebben onze kinderen tijd om af te spreken, te logeren en andere leuke dingen te doen. Ook de meiden die hier komen wonen zijn volop aan het helpen. Er wordt voor gelijmd, worden eigen spulletjes gemaakt voor op de kamer en tegels van de muur gesloopt.

Tussen alle bouwzaken door hebben Bart Claassen en ik stichting woonboerderij Schijndel opgericht. Daar zijn wel wat momenten van overleg, en voor mij, slapeloze nachten aan vooraf gegaan. Maar nu zijn we er en voelt het ook goed. Nu gaan we verder met de volgende klus. Inrichten van de slaapkamers van de meiden. Ze hebben zelf mooie en leuke ideeen waar we goed mee vooruit kunnen.

Fijn om te merken dat we op verschillende fronten hulp krijgen of hulp aangeboden. Mensen die spontaan mee komen klussen, nog spullen hebben, willen helpen met poetsen of wat dan ook. Super!!