1
1

Stichting Woonboerderij Schijndel

Er is een stichting opgericht die de continuïteit van de zorg in de Woonboerderij waarborgt. Het stichtingsbestuur kijkt over de schouders van de zorgverleners mee naar de kwaliteit van de zorg. Naast het stichtingsbestuur is er een financieel adviseur die mee op de penningen let en een medisch adviseur voor raad en daad op het gebied van gezondheid.

Download hier het beleidsplan 2016

Drs. Bart Claassen

voorzitter

Frank is mijn broer en Nienke dus mijn schoonzus. Ik heb enorm grote bewondering voor de wijze waarop zij hun droom naleven. Het buitenleven en daar kwetsbare mensen van laten meegenieten, maar bovenal de noodzakelijke zorg aan hun aanreiken. Om naast deze ideologie de rationaliteit te laten zegenvieren ben ik als voorzitter begonnen. Mijn werk als wethouder in Schijndel kan daarbij helpen vanwege mijn bestuurlijke ervaring. De verbindingen tussen de Woonboerderij en mijn functie als wethouder zijn transparant doorgeknipt om belangenverstrengeling te voorkomen. Ik wil mij 100% inzetten om de droom van Frank en Nienke tot zijn recht te laten komen.

Frank Claassen

penningmeester

Frank is mede-initiatiefnemer van de Woonboerderij. Hij heeft het facilitaire deel onder zijn hoede, waaronder gebouwen, moestuin, speelweide en achterliggende weilanden. Frank heeft een land- en tuinbouwopleiding, naast HBO-Bedrijfskunde. Hij behaalde de veiligheidscertificaten VCA * en ** naast tal van andere beroepsgerelateerde opleidingen. Frank is werkzaam bij de gemeente Eindhoven als Directievoerder Cyclisch Beheer.

Maud Kerkhofs

secretaris

Als vrijwilliger ben ik nauw betrokken bij het werken voor en met mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben sinds ongeveer 15 jaar mentor van twee jonge mensen met een LVB, waarbij ik me er vooral voor inzet dat mijn pupillen de best mogelijke zorg krijgen die op het moment beschikbaar is. Hiernaast maak ik deel uit van het Ethisch Platform van Cello-Zorg. Het zijn met name deze taken plus mijn opleiding wijsbegeerte die mij kwalificeren voor deze bestuursfunctie.